Elektronik_svagstr__m_undergruppe

Grundlæggende elektriske målinger

Kort fortalt

Kurset er en grundlæggende introduktion til arbejdet med måleinstrumenter i en elektronikproduktion. Du lærer at foretage enkle kontrolmålinger på svagstrømstekniske produkter, at anvende måleenheder og diagrammer samt at anvende og opstille enkle digitale måleinstrumenter.

Grundlæggende elektriske målinger

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48246 - Grundlæggende elektriske målinger

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig særligt til ufaglærte, der arbejder eller ønsker at arbejde i en elektronikproduktion, og som behov for viden og færdigheder vedrørende enkle kontrolmålinger på svagstrømstekniske produkter.

Beskrivelse: Deltageren kan foretage enkle kontrolmålinger på svagstrømstekniske produkter i en elektronikproduktion. Deltageren kan anvende almindelige måleenheder, placeringstegning og styklister (BOM) samt enkle diagrammer/ blokdiagrammer. Deltageren kan også anvende og opstille enkle digitale måleinstrumenter.

Deltageren kan udføre opgaven ud fra kendskab til følgende:
Analoge måleinstrumenter
PC-baseret måleudstyr og anvendelse af dette
Fordele og ulemper ved forskelligt måleudstyr
Forskellige diagramsymboler
OHMs Lov
Sikkerhed ved måling i elektroniske kredsløb

Fagnummer: 48246 Grundlæggende elektriske målinger Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 640,00 Uden for målgruppe: DKK 4.375,50