Grønt Cuisinier

Grønt Cuisinier
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Et sundt valg!

Grønt Cuisinier er et nyt Specialistkursus på ZBC, der gør dig skarp i brugen af årstidernes råvarer på en unik måde, som dine gæster vil efterspørge flere gange.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

4 dage

Næste hold 

Datoer følger snarest

Brochuren Grønt Cuisinier er under udarbejdelse

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Grønt Cuisiner er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med følgende AMU-fag: 48825 Forarbejdning på råvaretyper (varighed 2 dage), og 47667 Årstidernes råvarer i måltiderne (varighed 2 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 126,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Lisbeth Perthu, tlf. 4172 1105.

Kursuspris
Pris 1:
DKK 504,00
Pris 2:
DKK 2.892,00
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik