Gourmetskolen To generationer - Flambering og tranchering

Gourmetskolen To generationer - Flambering og tranchering
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

En fantastisk mulighed for en lærerig aften - 2 personer koster kun 375,-

Går du rundt med en lyst til at lære, hvordan du flamberer mad, fx skaldyr eller trancherer (udskærer) hele stykker kød / fjerkræ foran dine gæster?

Tag en fra familien med på dette kursus (375 kr. for jer begge), hvor I skal flambere jomfruhummer (forret), og figner (dessert), og udskæring af en hel unghane og culottesteg (hovedret).

Kurset foregår delvist i køkkenet og i restauranten, hvor vi flamberer og trancherer en lækker 3-retters menu, som vi spiser i restauranten. Til menuen serverer vi et godt glas vin, og alkoholfrie "bobler" til den yngre generation.

I får masser af tips og tricks til, hvordan I giver jeres gæster en fantastisk spiseoplevelse. Og de transportable gasblus får I med hjem.

ZBC | Gourmetskolen - Flambering og tranchering - kursus for private

Tilmelding

Tag en fra familien med på dette kursus for kun 395 kr. for jer begge.

I tilmelder jer kurset ved at klikke på den grønne ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 395,- for to deltagere via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 395kr. pr. person).

Kursuspris
Pris 1:
DKK 395,00
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik