Gourmetskolen Syltning og fermentering

Gourmetskolen Syltning og fermentering
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Få genopfrisket det gamle håndværk, der forlænger dine grøntsagers liv langt ind i vinteren

De fleste kender til at have grøntsager, der har ligget lidt for længe i køleskabet, eller at grøntsagerne i køkkenhaven hen på efteråret bare står og gror til. Ved hjælp af simple metoder og opskrifter kan du på dette kursus lære at sylte og fermentere dine grøntsager og forlænge glæden ved dem langt ind i vinteren.

Fermentering er et gammelt håndværk, som har fået nyt liv i de danske køkkener, og er en af de ældste konserveringsmetoder, vi kender til, og det er en teknik der er brugt i store dele af verden.

Det er en ideel måde at bevare alle de vigtige næringsstoffer i grøntsagerne, samtidig med at processen skaber en masse gode mælkesyrebaktierier, som er med til at holde balance i fordøjelsessystemet.

På kurset lærer du at lave din egen sauerkraut, kimchi eller andre fermenterede grøntsager, samt hvordan man for eksempel hurtigt kan sylte sine egne rødbeder, græskar eller agurker.

Du får selvfølgelig dine produkter med hjem – ligesom vi får noget lækkert at spise og drikke undervejs.

ZBC | Gourmetskolen - Syltning og fermentering - kursus for private

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den grønne ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 395,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 395kr. pr. person).

Kursuspris
Pris 1:
DKK 395,00
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik