Gourmetskole_undergruppe1

Gourmetskolen Rullepølsen, sylten og leverpostejen

Gourmetskolen Rullepølsen, sylten og leverpostejen

15-11-2023
Gourmetskolen Sylten, rullepølsen og leverpostejen
Zealand Business College Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
3,5 timer Aftenhold
06-12-2023
Gourmetskolen Sylten, rullepølsen og leverpostejen
Zealand Business College Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
3,5 timer Aftenhold

Kursusinformation

Du har sikkert købt både rullepølse, sylte og leverpostej hos din slagter, men hvad med at lave det selv?

Det kan du sagtens, også uden at investere i dyrt udstyr - med lidt snor og krydderier er du godt på vej. Du kan overveje at købe en rullepølsepresse, for at få den helt firkantet, men det er ikke et krav.

Kom til en lærerig aften med tips og tricks, så du selv kan lave din egen Gourmet rullepølse, sylte og leverpostej. Vi begynder med at dele midterstykket og tale lidt om delstykkerne og deres anvendelse. Du bliver også introduceret til de forskellige processer såsom saltning, krydring og kogning. 

Der vil undervejs blive serveret lidt at spise og drikke, og der vil selvfølgelig være smagsprøver.

Du får dit eget lille stykke kogeklart rullepølse og sylte med hjem, sammen med din leverpostej og gourmetforklædet.

Rullep__lse_2023

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den gule ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 475,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 475 kr. pr. person).