f__devarer_hovedgruppe

Gourmetskolen Påskemenu

Gourmetskolen Påskemenu

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Få fornyet inspiration til påskemenuen

Lammekød kan tilberedes på alle tænkelige måder, og det behøver ikke altid at være lammekølle.

På kurset får du viden om, hvad du også kan bruge på lammet. Vi ser på 4 opskriftforslag til påsken - fra både for- og bagskank, culotte, nyre og hjerte.

Vi slutter af med at smage på retterne, med et glas vin til – og du får dit Gourmetforklæde med hjem.

ZBC | Gourmetskolen - Påskemenu - kursus for private

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den grønne ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 395,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 395kr. pr. person).