f__devarer_hovedgruppe

Gourmetskolen Nytårsmenu

Gourmetskolen Nytårsmenu

01-12-2022
Gourmetskolen Nytårsmenu
Zealand Business College Handelsskolevej 3 4700 Næstved
3,5 timer Aftenhold
07-12-2022
Gourmetskolen Nytårsmenu
Zealand Business College Valbyvej 69C 4200 Slagelse
3,5 timer Aftenhold

Kursusinformation

Bliv inspireret til en 3-retters gastronomisk gourmetoplevelse - få nytårsmenuen på plads allerede nu og lav de store forberedelser, når du har tid, så du kan være med til din egen fest!

På kurset vil du blive introduceret til en samlet menu med de helt rigtige tips og tricks, der giver en gourmetoplevelse for dig og dine gæster.

Vi starter kurset med lidt tapas og et glas vin, og vi slutter kurset af med at smage på vores lækre 3-retters menu.

Du får lidt smagsprøver af nytårsmenuen med hjem sammen med dit gourmetforklæde.

ZBC | Gourmetskolen - Nytårsmenu - kursus for private

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den grønne ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 395,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 395kr. pr. person).