f__devarer_hovedgruppe

Gourmetskolen Neurogastronomi / Sensorisk velsmag

Gourmetskolen Neurogastronomi / Sensorisk velsmag

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Hvorfor bliver vi stimuleret af noget der knaser?

Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer, der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os?
- Og hvorfor taler vi så meget om smag, når vores lugtesans i virkeligheden giver os tusind gange så mange impulser?

Vi går i køkkenet og udfører en masse sjove madforsøg, som giver dig konkrete fif til at tilsmage maden. Du får prøvet egen smagssans og finder ud af, om du er supersmager.

Du bliver forkælet med gode smagsoplevelser, og vi garanterer en inspirerende aften, hvor vi slutter af med et måltid af høj sensorisk kvalitet.

Du får også dit gourmetforklæde med hjem.

ZBC | Gourmetskolen - Neurogastronomi/Sensorisk velsmag - kursus for private

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den grønne ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 395,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 395kr. pr. person).