f__devarer_hovedgruppe

Gourmetskolen Molekylær Gastronomi

Gourmetskolen Molekylær Gastronomi

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Bliv introduceret til de grundlæggende principper for molekylær gastronomi

Du vil opleve en helt ny verden inden for gastronomi, hvor du ikke behøver alverdens maskiner for at lave en gastronomisk molekylær anretning. Du vil kunne servere en fantastisk oplevelse for dine gæster, der vil blive talt om længe.

På kurset bliver du introduceret til udvalgte teknikker og ingredienser, og du vil se og opleve, hvordan man kan manipulere med teksturer og konsistenser for at snyde det blotte øje og den sensoriske forventning.

Vi starter kurset med lidt tapas og et glas vin, og vi slutter kurset af med at smage på den molekylære verden.

Du får selvfølgelig dit gourmetforklæde med hjem.

ZBC | Gourmetskolen - Molekylær Gastronomi-kursus for private

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den grønne ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 395,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 395kr. pr. person).