Gourmetskolen Madbrød
Kursusinformation
Vi gør op med myten om surdej, at surdej er "svært"
Vi går "back to basics", hvor du lærer at arbejde med surdeje og poolish. Brødet bliver bagt på stenovn, og vi holder fokus på smag og funktionalitet.
Vi gør op med myten om, at surdej er "svært", for det er det bestemt ikke.
Vi fokuserer på bagværk med højt indhold af fuldkorn og ellers få, men gode ingredienser i madbrødene.
Der vil undervejs blive serveret lidt at spise og drikke, og du får dit gourmetforklæde med hjem.

Tilmelding
Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den gule ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.
Du skal herefter overføre kr. 475,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.
Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften. Vi gør opmærksom på, at kurset gennemføres ved minimum 12 tilmeldte.
Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.
Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement
Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.
Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.
Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 475 kr. pr. person).