Gourmetskole_undergruppe1

Gourmetskolen Juleleverpostej, julemedister og julesylte

Gourmetskolen Juleleverpostej, julemedister og julesylte

05-12-2023
Gourmetskolen Juleleverpostej, julemedister og julesylte
Zealand Business College Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
3,5 timer Aftenhold

Kursusinformation

Bliv inspireret til at fremstille dine egne lækre hjemmelavede retter til det perfekte julebord

Vi forbereder lidt forskelligt inden kurset, da saltning og klargøring af råvarer kan tage lidt tid.  

Kom og tilbring et par hyggelige og lærerige timer, hvor vi sammen fremstiller juleleverpostej, krydrer og snører julesylten samt håndælter den unikke medister.

Vi vil undervejs få lidt at spise og drikke, og du får dine produkter med hjem.

Juleleverpostej_2023

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den gule ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 475,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften. Vi gør opmærksom på, at kurset gennemføres ved minimum 12 tilmeldte.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 475 kr. pr. person).