f__devarer_hovedgruppe

Gourmetskolen Den gode bolle

Gourmetskolen Den gode bolle

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Vi går "back to basics", hvor du lærer at arbejde med en universal gærdej med fuldkorn

Dejen, som du kan bruge til boller, burgerboller pølsebrød/pølsehorn, kanelstang (klippestang), kanelsnegle, pizzasnegle og kanelsnurrer.

Først skal vi lave dejen og snakke om ingrediensernes betydning, rækkefølge, dejtemperatur og æltningen i forhold til vigtigheden for dejens udvikling og det færdige bagværks kvalitet.

Så runder vi lige, hvordan bagværket kommer til at holde sig længere friskt ved tilsætning af enzymer, og hvordan skoldning af mel giver et saftigere bagværk.

Vi vil få noget lækkert at spise undervejs, sammen med et godt glas vin. Alt sammen fra vores gourmetbutik.

Du får også dit gourmetforklæde og dit friskbagte bagværk med hjem.

ZBC | Gourmetskolen - Kurset Den gode bolle for private

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den grønne ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 395,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Alverdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 395kr. pr. person).