Specialistkurser_undergruppe

Gourmet Vegetar

Gourmet Vegetar

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Et sundt valg!

Gourmet Vegetar gør dig i stand til at rådgive og imponere, så der opleves en gastronomisk nydelse, der overrasker.

Kurset er til dig, der stiller krav til sensorisk kvalitet ud over det sædvanlige, hvor du selv bliver udfordret, og hvor du kommer til at arbejde med kreative, sunde og velsmagende måltidsoplevelser.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

5 dage 

Kommende hold 

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Gourmet Vegetar

Gourmet_vegetar___1920x1080(1)

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Gourmet Vegetar er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med følgende AMU-fag: 48825 Forarbejdning på råvaretyper - med fokus på bønner og linser (varighed 2 dage), og 48781 Mad til vegetarer og veganere (varighed 3 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 134,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Lisbeth Perthu, tlf. 4172 1105.