Gourmet Vegetar

Gourmet Vegetar
04-11-2020
Gourmet Vegetar
Zealand Business College Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold
Kursusinformation

Et sundt valg!

Gourmet Vegetar er et nyt Specialistkursus på ZBC, der sætter dig i stand til at rådgive og imponere, så der opleves en gastronomisk nydelse, der overrasker.

Kursustype

AMU / Specialistkursus'

Varighed

5 dage + Specialisteksamen

Næste hold

Modul 1:  4. - 5. november 2020

Modul 2:  17. - 18 november 2020

Modul 3:  1. - 2. december 2020 (2. december er Specialisteksamen)

Læs mere om kurset i brochuren Gourmet Vegetar

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding skal ske 14 dage før kursusstart via efteruddannelse.dk

Gourmet Vegetar er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelser (AMU), baseret på AMU-fagene 48825 Forarbejdning på råvaretyper - med fokus på bønner og linser (varighed 2 dage), og 48781 Mad til vegetarer og veganere (varighed 3 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 126,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Til kursusforløbet kan tilkøbes eksamen inden for Gourmet Vegetar. Prisen er 6.500,- kr. ekskl. moms, og dækker eksamen og materialer i øvrigt. Tilmelding til eksamen skal ske til kursussekretær Lene Bødker på mail: lnb@zbc.dk

Da der indgår AMU-kurser i forløbet, gør vi opmærksom på, at du kan deltage uden at tilkøbe andre ydelser.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Lisbeth Perthu, tlf. 4172 1105.

Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
Pris 1:
DKK 630,00
Pris 2:
DKK 3.476,00
Specialisteksamen eksl. moms
DKK 6.500,00