Gourmet Sous Vide

Gourmet Sous Vide
06-10-2020
Gourmet Sous Vide
Zealand Business College Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold
Kursusinformation

For dig, der vil udvikle dig i takt med, at kundernes behov ændrer sig

I går skulle du fortælle om varen. I dag skal du inspirere og sparre med dine kunder om nye og endnu bedre tilberedningsmetoder.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

3 dage + Specialisteksamen

Næste hold

Modul 1:  6. - 8. oktober 2020

Modul 2:  Dato følger (Specialisteksamen)

Læs mere om kurset i brochuren Gourmet Sous Vide

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding skal ske 14 dage før kursusstart via efteruddannelse.dk

Gourmet Sous Vide udbydes jf. arbejdsmarkedsuddannelser (AMU), baseret på AMU-fag 45680 Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet (3 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 126,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Til kursusforløbet kan tilkøbes eksamen inden for Gourmet Sous Vide. Prisen er 7.500,- kr. ekskl. moms, og dækker eksamen og materialer i øvrigt. Tilmelding til eksamen skal ske til uddannelsessekretær Lene Bødker på mail: lnb@zbc.dk

Da der indgår AMU-kurser i forløbet, gør vi opmærksom på, at du kan deltage uden at tilkøbe andre ydelser.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Brian Sindahl på e-mail: brsi@zbc.dk.

Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
Pris 1:
DKK 378,00
Pris 2:
DKK 2.193,00
Specialisteksamen eksl. moms
DKK 7.500,00