Gourmet Sous Vide

Gourmet Sous Vide
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Saftigt og mørt kød får kunderne til at vende tilbage

Kurset Gourmet Sous Vide gør dig i stand til at rådgive og inspirere dine kunder om den rette tilberedning og madløsninger – også i en travl hverdag.

Sous Vide har bredt sig fra de professionelle gastronomer til de private køkkener, hvor teknikken de seneste år er eksploderet.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

3 dage 

Næste hold

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Gourmet Sous Vide

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Gourmet Sous Vide er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med følgende AMU-fag: 45680 Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet (3 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 126,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Brian Sindahl, tlf. 4171 0913.

Kursuspris
Pris 1:
DKK 378,00
Pris 2:
DKK 2.207,00
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik