Fremtidens måltider

Fremtidens måltider
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Vil du være på forkant med det nyeste og være helt fremme i skoene og være first mover og dermed inspirationskilde til hele branchen?

På dette kursus – der har fokus på forbrugertrends frem mod år 2030 - kommer du til at arbejde med de nyeste fødevaretrends.

Du kommer altså til at arbejde med nye og anderledes måltider, som giver værdi og livskvalitet for den enkelte forbruger.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

2 dage 

Næste hold

16.-17. maj 2022

Læs mere om kurset i brochuren Fremtidens måltiderTilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Fremtidens måltider er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med følgende AMU-fag: 48838 Udvikling af nye retter (varighed 2 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 128,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mona Pedersen Lundgren, tlf. 4133 4755 eller e-mail: mspe@zbc.dk.