Bager_konditor_undergruppe

Fremstilling af kuvert og madbrød

Kort fortalt

Du lærer at fremstille brød ud fra viden om mel- og korntyper samt hævemidler og arbejde efter regler for fødevarehygiejne og egenkontrol.

Fremstilling af kuvert og madbrød

Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Åbne fleksible kurser i Hotel og Restaurant
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
Åbne fleksible kurser i Hotel og Restaurant
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Åbne fleksible kurser i Hotel og Restaurant
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Åbne fleksible kurser i Hotel og Restaurant
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
9 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
48815 - Fremstilling af kuvert og madbrød

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder. Du har ved kursusstart kompetencer svarende til 48814 Brød, kager og søde sager - trin 1.

Beskrivelse: Du kan:
Fremstille kuvert og madbrød ved at anvende forskellige meltyper og bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48815 Fremstilling af kuvert og madbrød Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 268,00 Uden for målgruppe: DKK 1.529,60