Fremmedlegemer i fødevareproduktion

Kort fortalt

På dette kursus lærer du at anvende viden om fremmedlegemer i kød, og hvilke korrigerende handlinger du kan foretage hvis en forurening har fundet sted.

Fremmedlegemer i fødevareproduktion
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Kurset er primært udviklet til ufaglærte og faglærte, der har eller søger arbejde på slagterivirksomheder. Kurset kan også give et udbytte for alle som arbejder i fødevarevirksomheder.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus kan deltageren:
Selvstændigt konstatere om et kødprodukt er kontamineret med fremmedlegemer af biologisk-, kemisk- eller fysisk karakter.
Foretage korrigerende handlinger, hvis et produkt viser sig kontamineret af fremmedlegemer.

Fagnummer: 49493 Fremmedlegemer i fødevareproduktion Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 806,55
Kursuspris
AMU:
DKK 126,00
Uden for målgruppe:
DKK 806,55
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik