Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Forarbejdning af råvaretyper

Kort fortalt

Du kan vurdere, tilberede og optimere brug af råvarer inden for en af følgende råvaregrupper: Kød og vildt/Fisk, skaldyr og bløddyr/Grøntsager og frugt/Bønner og linser/ Korn og spirer.

Forarbejdning af råvaretyper

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512.

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Vi arbejder med råvaregrupper som fx kød, grøntsager, frugt og spirer
  • Du lærer, hvordan du vurderer aktuelle råvarer
  • Du får viden om, hvordan du tilbereder og optimerer brugen af råvarer
Info om fag
48825 - Forarbejdning af råvaretyper

Målgruppe: Medarbejdere som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Udvælge og vurdere råvarer ud fra kvalitet, økologi, lokalitet/nationalitet og madtekniske egenskaber.
Klargøre og tilberede råvarer, så næringsstofferne bedst muligt bevares.
Klassificere råvarer med gode kilder til sundhedsfremmende stoffer
Minimere madspild ved optimal udnyttelse af de enkelte råvarer.

Kompetencerne kan opnås inden for en af følgende råvaregrupper:
____ Kød og vildt
____ Fisk, skaldyr og bløddyr
____ Grøntsager og frugt
____ Bønner og linser
____ Korn og spirer

Fagnummer: 48825 Forarbejdning af råvaretyper Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60