Forædling i industrislagtning

Kort fortalt

Deltageren kan under vejledning udføre detailudskæring af kødstykker og klargøring til marinering eller saltning samt foretage it-baseret og manuelle kalkulationer på aktuelle opgaver. Deltageren kan håndtere og vedligeholde værktøj korrekt i forhold til anvendelse samt følge forskrifter for sikkerhed, personlig og produktionsmæssig hygiejne.

Forædling i industrislagtning
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du kan under vejledning detailudskære, marinere og salte kødstykker
  • Du kan bruge og vedligeholde arbejdsværktøjerne, som bruges i forbindelse med i forædlingsopgaverne
  • Du kan under vejledning kalkulere aktuelle opgaver og produkter
  • Du får viden om hygiejne, sikkerhed og ergonomi, som du kan bruge i dit daglige arbejde
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere beskæftiget med udbening, forædling og pakning af kødstykker inden for industrislagtning og fødevareindustri.

Beskrivelse: Deltageren kan:
under vejledning udføre detailudskæring af kødstykker og klargøre disse til marinering eller saltning.
udvælge, anvende og vedligeholde værktøj korrekt i forhold til arbejdsopgaver inden for forædling.
under vejledning udføre it-baseret og manuelle kalkulationer på aktuelle opgaver.
følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved opgaver inden for forædling.
efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne.

Fagnummer: 48126 Forædling i industrislagtning Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.904,35
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.904,35
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik