Introduktion til industrislagtning og forædling

Kort fortalt

Du kan indgå i almindelige arbejdsprocesser inden for industrislagtning og forædling af kødprodukter og følge enkle arbejds- og produktbeskrivelser. Du kan medvirke til at anvende værktøj korrekt til en given arbejdsproces og efterleve basale regler for fødevaresikkerhed ud fra viden om hygiejne, normer og ergonomi.

Introduktion til industrislagtning og forædling
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512.

Fra 2020 er der (for mange områder på AMU) indført prøver ved deltagelse på AMU-kursus. Din underviser vil informere omkring dette, herunder afholdelsesform, bedømmelseskriterier, bedømmelsesgrundlag samt tidspunkt for prøven. Prøven skal bestås for at få udstedt AMU-bevis

Har du brug for IT-rygsæk kontakt venligst zbc-vejledning@zbc.dk i god tid inden kursusstart, så vi kan nå at have den klar.
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du kan følge enkle arbejds- og produktbeskrivelser
  • Du kan bruge og vedligeholde arbejdsredskaberne korrekt i forhold til de aktuelle arbejdsprocesser
  • Du kan efterleve de basale regler inden for fødevaresikkerhed
  • Du får viden hygiejne, normer og ergonomi
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ikke-faglærte medarbejdere, der er beskæftiget med industrislagtning og forædling af kødprodukter.

Beskrivelse: Deltageren kan indgå i almindelige arbejdsprocesser inden for industrislagtning og forædling af kødprodukter. Deltageren kan følge enkle arbejds- og produktbeskrivelser. Deltageren kan medvirke til at udvælge, anvende og vedligeholde værktøj korrekt til en given arbejdsproces. Deltageren kan efterleve basale regler for fødevaresikkerhed i arbejdet som industrislagter ud fra viden om hygiejne, normer og ergonomi.

Fagnummer: 48490 Introduktion til industrislagtning og forædling Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.904,35
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.904,35
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik