Fleksible_f__devarer_undergruppe

Fleksible Fødevarer kurser - Brød

Fleksible Fødevarer kurser - Brød

Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Brød
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Fleksible Fødevarer kurser FHC tilbyder fødevare AMU kurser, når du har brug for det. Du arbejder selvstændigt, men med en underviser som facilitator.
Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser. Du er først  tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet.
Alle kurserne kan bookes og splittes op efter behov og vi hjælper dig gerne
med tilrettelæggelse af dette. Har du et ønske om et kursus, der ikke er beskrevet, så hører vi også gerne fra dig.

Faget kan være prøvebelagt.
Har du læse-/skrive udfordringer?
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren snarest muligt inden kursusstart.
Info om fag
45497 - Bagværk i restaurant og kantine

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering

Beskrivelse: Deltageren kan fremstille de i restaurant og kantine almindeligt forekommende brød og kagetyper med udgangspunkt i forskellige mel og korntyper samt anvendelse af forskellige hævemidler. Deltageren kan fremstille og anvende forskellige typer kager, samt forestå afpyntning og anretning. Endvidere kan deltageren efterleve de inden for arbejdsområdets gældende hygiejneregler

Fagnummer: 45497 Bagværk i restaurant og kantine Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 496,00 Uden for målgruppe: DKK 2.605,60
49448 - Brød med surdej

Beskrivelse: Du kan:
Fremstille brød- og rugbrød med surdej på baggrund af viden om surdej, fermentering, meltyper og syrning.
Fremstille store og små brød både på basis af egen blanding og traditionelt med fabrikeret syrning.
Inddrage viden om sensorik og ernæring i udvikling og fremstilling af smags- og næringsgivende brød.

Fagnummer: 49448 Brød med surdej Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 268,00 Uden for målgruppe: DKK 1.529,60
12072 - Rullede deje - Bager

Beskrivelse: Eleven kan fremstille fyld - og indlægsmasser til rullet bagværk.

Eleven kan fremstille et sortiment inden for halv- og helfabrikata til flødekager, tærter og forretter samt andre specialiteter. Eleven kan fremstille store og små wienerbrødstyper.

Eleven kan fremstille forskellige typer morgenbrød ud af rullede deje. Eleven kan fremstille butterdej til halvfabrikata samt tilbehør til mad

Eleven kan fremstille rullede produkter til køl og frost samt beherske indfrysning, optøning, raskning, udbagning, glasering og relevante dekorationsmetoder.

Eleven kan anvende de til enhver tid anvendte indrulningsprodukter, som smør, margarine etc.

Fagnummer: 12072 Rullede deje - Bager Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 670,00 Uden for målgruppe: DKK 3.464,00