Færdigpakkede kødvarer

Kort fortalt

Deltageren kan efter uddannelsen udføre de mest almindelige arbejdsprocesser, der indgår i produktion af færdigpakkede kødvarer. Der undervises i at arbejde efter en arbejdsinstruktion, at behandle produkterne hygiejnisk og kvalitetsmæssigt korrekt samt betjening af relevante maskiner.

Færdigpakkede kødvarer
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget indenfor industrislagtning og forædling af kødvarer.

Beskrivelse: Deltagerne behersker de mest almindelige arbejdsprocesser, der indgår i produktion af færdigpakkede kødvarer, og kan arbejde efter en given arbejdsinstruktion samt behandle produkterne hygiejnisk og kvalitetsmæssigt korrekt. Deltagerne kan betjene, adskille, rengøre, samle og vedligeholde relevante maskiner inden for pakning og slicening ergonomisk korrekt ud fra betjeningsinstruktioner, samt skifte værktøj, emballager og etiketter på samme maskiner. Deltagerne kan foretage sikkerhedsmæssig afprøvning og betjening af maskinerne. Ved brug af IT-baserede systemer og under vejledning kan deltagerne forstå og foretage kalkulationer.

Fagnummer: 42458 Færdigpakkede kødvarer Varighed 15 dage AMU-pris: DKK 1.890,00 Uden for målgruppe: DKK 13.601,75
Kursuspris
AMU:
DKK 1.890,00
Uden for målgruppe:
DKK 13.601,75
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik