Ernæringsrigtige retter - trin 2

Kort fortalt

Du kan i dit arbejde med ernæringsrigtige retter og menuer bruge viden om sensoriske redskaber, vitaminer og mineraler samt formidle sundhedsmyndighedernes anbefalinger om sunde valg. Du kan også bruge værktøjer til næringsberegning og varedeklaration. Ved kursusstart forudsættes det, at har kompetencer svarende til 48819 Ernæringsrigtige retter - trin 1.

Ernæringsrigtige retter - trin 2
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Anvende viden om sæsonens råvarer og næringsmæssige kilder til at sammensætte og fremstille ernæringsrigtige retter.
Sammensætte og fremstille ernæringsrigtige retter.
Anvende sensoriske redskaber til at optimere smagsoplevelsen.
Planlægge næringsrigtige menuer med kendskab til vitaminer og mineralers forekomst, betydning og optagelse i organismen.
Anvende relevante værktøjer til næringsberegning og varedeklaration af de fremstillede retter.
Formidle det sunde valg på menuen med udgangspunkt i de sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Fagnummer: 48820 Ernæringsrigtige retter - trin 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik