EMC: konstruktion og udvikling

Kort fortalt

Deltageren kan udføre mindre print-layout konstruktionsopgaver, hvor der tages hensyn til EMC problematikker og krav, og kan assistere ved apparatkonstruktion, fx i forhold til hvordan der udføres skærmning af kabinetter og kabler, etableres fælles stelreference samt hvordan ind-/udstråling undgås. Deltageren kan her anvende sin opnåede viden omkring EMC problematikker.

EMC: konstruktion og udvikling
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparation på elektroniske kredsløb og systemer. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til elektronik, digitalteknik og grundlæggende EMC.

Beskrivelse: Deltageren kan udføre mindre print-layout konstruktionsopgaver, hvor der tages hensyn til EMC problematikker og krav. Deltageren kan endvidere assistere ved apparatkonstruktion, fx i forhold til hvordan der udføres skærmning af kabinetter og kabler, etableres fælles stelreference samt hvordan ind-/udstråling undgås.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden omkring EMC komponenter, der anvendes for afkobling og Bypass af støjsignaler.
Deltageren kan endvidere dokumentere konstruktionerne, og herunder assistere ved Compliance test.

Fagnummer: 43892 EMC: konstruktion og udvikling Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.888,20