drikkevarer, Smooth mm. togo

drikkevarer, Smooth mm. togo
18-11-2021
drikkevarer, Smooth mm. togo
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
Juicer - Den rene ekspert!
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512.
Faget kan være prøvebelagt
Har du udfordringer i forhold til ordblindhed?
Vi kan hjælpe dig med at få adgang til de it-hjælpeprogrammer, der er udviklet til at hjælpe ordblinde med læsning og skrivning. (Det er det, vi kalder en it-startpakke). Kontakt zbc-vejledning@zbc.dk hurtigst muligt inden kursusstart, så vi kan nå at have det klar.
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Beskrivelse: Deltageren kan håndtere de i cafeteria og kantine almindeligt forekommende former for kolde og varme drikke samt vejlede kunder i eventuelle valg af øl, vand og vin. Deltageren kan rengøre og vedligeholde de tilhørende maskiner og anlæg hygiejnisk og sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.

Fagnummer: 47484 Drikkevarer i cafeteria og kantine Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 838,05

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Anvende viden om sæsonens frugt og grøntsager samt de fem grundsmage til at fremstille smoothies, greenies og juice, der er rige på vitaminer.
Informere om, hvordan de enkelte produkter kan have særligt gavnlig effekt på energibalancen og som næring ved fysisk og mental aktivitet.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48846 Produktion af smoothies, greenies og juices To Go Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 838,05
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.676,10
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik