f__devarer_hovedgruppe

Danske madretter fra 1900-tallet

Kort fortalt

Ud fra viden om dansk madkultur- og tradition kan du vælge opskrifter, tilberede og anrette traditionelle danske måltider og retter. Du kan imødekomme forskellige brugergruppers næringsbehov, så retternes originalitet og sensoriske kvaliteter besvares. Kursets kompetencer kan opnås i forhold til kolde retter, varme retter og konserverede produkter.

Danske madretter fra 1900-tallet

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Ud fra viden om dansk madkultur udvælge opskrifter, som repræsenterer den originale danske madtradition med egnsspecifikke varianter og særpræg.
Tilberede og anrette traditionelle retter og måltider, så de indfrier brugernes forventning til mad som i gamle dage.
Imødekomme forskellige brugergruppers næringsbehov i traditionelle måltider, så retternes originalitet og sensoriske kvaliteter bevares.

Kursets kompetencer kan opnås i forhold til:
- Kolde retter
- Varme retter
- Konserverede produkter

Fagnummer: 48782 Danske madretter fra 1900-tallet Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40