Specialistkurser_undergruppe

Barista

Barista

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Kaffe, the og kakao

Kurset er til dig, der ønsker baristafærdigheder, så du skaber den perfekte kop kaffe hver gang, enten det er en espresso, cappuccino, latte eller andet.

Hver dansker drikker i gennemsnit fire kopper kaffe hver dag, og det gør Danmark til en af de mest kaffedrikkende nationer i verden. Men kaffe er ikke bare kaffe, vel?

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

3 dage

Næste hold

22. - 24. november 2023

Læs mere om kurset i brochuren Barista

Barista_Specialistkursus

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Barista er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med følgende AMU-fag: 48866 Barista, kaffe- og theoplevelser (varighed 3 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 134,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde.

Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mona Lundquist Pedersen på tlf. 4133 4755 eller e-mail: mspe@zbc.dk.