Bake off for professionelle bagere

Kort fortalt

Deltageren kan fremstille et sortiment af dejprodukter til bake off, herunder arbejde med køle-, fryse- og optøningsteknikker og bagehjælpemidler. Deltageren kan endvidere i forbindelse hermed håndtere raske-, afbagning- og dekorationsteknikker samt kvalitetsbedømme færdige brød og identificere deres sensoriske egenskaber.

Bake off for professionelle bagere
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere, der arbejder professionelt med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Beskrivelse: Deltageren kan ud fra kendskab til forskellige fremstillingsmetoder producere et sortiment af dejprodukter, som kan køles og fryses. Deltageren kan arbejde med køle-, fryse- og optøningsteknikker og anvende bagehjælpemidler i relation hertil. Deltageren kan håndtere forskellige raske- og afbagningsteknikker samt dekoration af bake off-produkter. Deltageren kan kvalitetsbedømme færdige bake off-brød og identificere deres sensoriske egenskaber.

Fagnummer: 47822 Bake off for professionelle bagere Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik