Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Bæredygtighedsambassadør

Bæredygtighedsambassadør

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Deltagere i AMU-kurser eller individuel kompetencevurdering i AMU kan efter ønske få vurderet deres færdigheder i læsning, skrivning, regning og matematik samt vejledning til undervisningsmuligheder heri efter behov. Kontakt zbc-dl-adm@zbc.dk

Faget kan være prøvebelagt. Prøven skal bestås for at få udstedt AMU-bevis.
Har du udfordringer i forhold til ordblindhed?
Vi kan hjælpe dig med at få adgang til de it-hjælpeprogrammer, der er udviklet til at hjælpe ordblinde med læsning og skrivning. (Det er det, vi kalder en it-startpakke). Kontakt zbc-vejledning@zbc.dk hurtigst muligt inden kursusstart, så vi kan nå at have det klar.
Info om fag
49486 - Bæredygtighed på hotel og restaurant

Målgruppe: Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til servering, service og gæstebetjening, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglært kan være tjener, receptionist, gastrom m.fl.

Beskrivelse: Du opnår viden om:
Ressourceforbrug og miljøbelastning i virksomheden
Bæredygtige tiltag og deres betydning for virksomhedens samlede økonomi
Relevante mærkningsordninger

Du kan anvende den opnåede viden til at:
Registrere ressourceforbrug og miljøbelastende produkter inden for eget område
Reducere brug af emballage (papir, plastik m.m.)
Genanvende produkter og materialer
Anvende lokale produkter og materialer
Sortere og håndtere affald korrekt
Medvirke til at reducere virksomhedens samlede ressourceforbrug

Fagnummer: 49486 Bæredygtighed på hotel og restaurant Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50
49852 - Det klimavenlige køkken

Målgruppe: Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion i restaurant, kantine, café, større køkkener samt cateringen m.m.

Beskrivelse: Du opnår viden om:
Rentable koncepter for klimavenlig mad
Lokale råvarer og indkøb baseret på bæredygtighed

Du kan anvende den opnåede viden til at:
Udvikle og fremstille klimavenlig mad
Fremstille mad af lokale råvarer og råvarer i sæson
Udvikle koncepter for klimavenlig mad baseret på økonomisk bæredygtighed

Fagnummer: 49852 Det klimavenlige køkken Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60
48774 - Reduktion af madspild 2

Målgruppe: Teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har erfaringer med ledelse og forandringsprocesser.

Beskrivelse: Du kan:
Udarbejde strategi og konkrete planer for reduktion af madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion, herunder bæredygtig bortskaffelse af endeligt madaffald.
Facilitere og implementere alle processer i reduktion af madspild i en madproduktion.
Motivere medarbejderne i samarbejdet om en reduktion af madspildet.

Fagnummer: 48774 Reduktion af madspild 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60