Specialistkurser_undergruppe

Bæredygtighedsambassadør

Bæredygtighedsambassadør

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Gør en forskel

Bæredygtighedsambassadør er et kursus på ZBC, der gør dig i stand til at arbejde målrettet med FN’s Verdensmål, herunder ressourceforbrug, miljøbelastning, klimavenlig mad, økologi, bæredygtighed, madspild, affald etc.

Kursustype

AMU / Specialistkursus

Varighed

6 dage

Næste hold

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Bæredygtighedsambassadør

B__redygtighedsambasad__r

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart via voksenuddannelse.dk

Bæredygtighedsambassadør er tilrettelagt som arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) med følgende AMU-fag: 49852 Det klimavenlige køkken (varighed 2 dage), 49486 Bæredygtighed på hotel og restaurant (varighed 2 dage), 48774 Reduktion af madspild 2 (varighed 2 dage).

Betalingen for deltagere i AMU-målgruppen er 134,- kr. pr. dag pr. deltager, og du kan søge VEU-godtgørelse samt befordringstilskud efter gældende regler, ligesom der kan søges midler gennem kompetencefonde. 

Kurset er ekskl. forplejning. Forplejning kan købes i Food Hall, og ZBC tilbyder mulighed for indkvartering på elevhotellet.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mona Lundquist Pedersen på tlf. 4133 4755 eller mail: mspe@zbc.dk.