Bæredygtighed på hotel & restaurant

Kort fortalt

Deltageren kan forstå sammenhængen mellem ressourceforbrug og miljøbelastning og sætte det i relation til en virksomheds samlede økonomi og formulerede miljømålsætninger. På baggrund af viden om området kan deltageren ved en gennemgang af egne arbejdsområder registrere og medvirke til at reducere virksomhedens ressourceforbrug og brug af miljøbelastende produkter.

Bæredygtighed på hotel & restaurant
07-03-2022
Bæredygtighed på hotel og restaurant
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig primært mod ikke-faglærte medarbejdere, som arbejder inden for restaurant- og hotelbranchen.

Beskrivelse: - Du kan forstå sammenhængen mellem ressourceforbrug og miljøbelastning
i relation til en virksomheds samlede økonomi.
- Du kan gennemgå og registrere ressourceforbruget og brugen af
miljøbelastende produkter inden for egne arbejdsområder og relatere dette
til de miljømålsætninger, virksomheden har formuleret.
- Du kan i dit daglige arbejde medvirke til at reducere virksomhedens
ressourceforbrug og anvendelse af miljøbelastende produkter på baggrund
af viden om området.

Fagnummer: 43735 Bæredygtighed på hotel & restaurant Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.392,80
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.392,80
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik