business_og_ledelse_hovedgruppe

Administration af personalegoder

Kort fortalt

Deltageren kan efter kurset administrere individuelle personalegoder til virksomhedens medarbejdere som PC-, Internet-, avis-, telefon- og sundhedsordninger mv. Deltageren kan administrere og skabe overblik over relevante oplysninger til beregning af personalegoder for den enkelte medarbejder samt udlede evt. skattemæssige konsekvenser.

Administration af personalegoder
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Administrative medarbejdere, der arbejder med HR-relaterede opgaver, herunder opgaveløsninger i funktionsområdet fra personaleadministrative opgaver til strategiske personaleudviklingsopgaver. Medarbejderen er i HR-funktionen beskæftiget med lønadministration, belønningssystemer og personalegoder.

Beskrivelse: Deltageren kan bl.a. i relation til SKAT mv. og med indsigt i funktionærloven og relevante overenskomster administrere individuelle personalegoder som PC-, Internet-, avis-, telefon- og sundhedsordninger mv. samt udlede de skattemæssige konsekvenser heraf. Deltageren kan skabe overblik over de relevante ordninger, så medarbejderen kender sine valgmuligheder og de tilknyttede betingelser i overensstemmelse med virksomhedens retningslinier.

Fagnummer: 40393 Administration af personalegoder Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 724,15